pallokalasukellus-kurssi-sukellus-padiespoo

Laitesukelluksen jatkokurssi

Olet käynyt laitesukelluksen peruskurssin, ja haluaisit laajentaa osaamistasi sukeltamisen parissa. Jatkokurssi on tarkoitettu sukeltajille, joilla on jo OWD-luokitus. Kurssilla pääset kokeilemaan erilaisia sukellustekniikoita teemasukellusten muodossa.

330.00 

Valinnaiset sukellukset voivat vaikuttaa kurssin hintaan.

pallokalasukellus-pallokala-padi-espoo-paakaupunkiseutu

Sukella turvallisemmin

Oletko ajatellut mitä tehdä, jos veneessä, sukelluskohteessa tai veden alla sattuu jotakin? Tämä kurssi auttaa tunnistamaan ja ennakoimaan ongelmia ja myös antaa pelimerkkejä niiden ehkäisyyn.

330.00 

pallokalasukellus-pariskuntakurssille-laiteseukellus-padi-espoo
MSD–luokituksella saavutat korkeimman tason virkistyssukelluksessa. Ennakkovaatimuksena kurssille on PADI Rescue Diver -luokitus.

Hinta riippuu valituista osa-alueista. Ota yhteyttä kouluttajaan!

paakaupunkiseutu-elämys-laitesukellus-padi
DM-kurssilla opiskelet osaavan PADI -kouluttajan johdolla. DM-kurssi on ensimmäisen tason ammattisukeltajakurssi. Sukellusoppaana ohjaat muita sukeltajia valvonnassasi, sekä avustat kursseilla ja pidät Divemasterille oikeutettuja kursseja itsenäisesti. Kurssin hyväksytysti suorittanut saa DM–luokituksen, joka oikeuttaa sinut toimimaan divemaster ammatissa.

830.00 

laitesukellus-scubadiving-padi
Onko viimeisestä sukelluskerrastasi vierähtänyt jo hetki? Oletko vielä epävarma taidoistasi ja haluat turvallisesti kokeneen kouluttajan kanssa harjoitella sukellusta? Tämä kurssi on silloin sinulle sopiva! Kurssi on tarkoitettu sukeltajille joilla on ennestään jokin sukellusluokitus.

Alkaen 85 euroa. Tarkemman hinnan saamiseksi ota yhteyttä.

Kitee-laitesukellus-pallokalasukellus-padi
Oletko käynyt sukelluskurssin etelän lämmössä ja nyt haluaisit aloittaa sukeltamisen Suomessa? Kaipaavatko sukellustaitosi vielä hiomista ja haluat turvallisesti kokeneen kouluttajan kanssa harjoitella sukellusta Suomen oloissa? Tämä kurssi on silloin sinulle sopiva!

Hinta alkaen 200 €

Kouluttajakurssit

PADI DSD Leader

DSD Leader-kurssilla vedät neljä erillistä virallista Padin sukelluskokeilua kouluttajan valvonnan alla.
Kurssin hyväksytysti läpäissyt saa DSD Leader luokituksen ja saat itsenäisti vetää Padin sukelluskokeiluja standardien mukaisesti.

Kurssin ennakkovaatimuksena on voimassa oleva Divemaster-status.

Kysy lisää puhelimitse 040 535 7848 tai sähköpostitse info@pallokalasukellus.fi