smsukellus-diving-padi-pallokalasukellus

Kuivapukukurssi

Paleltaako sukelluksella tai jääkö sukelluskausi Suomen oloissa liian lyhyeksi, kun vedet viilenevät? Kuivapukukurssi pidentää sukelluskautta ja tuo lisämukavuutta sukelluksiin.

230.00 

pallokalasukellus-markus-padi

Nitrox-kurssi

Haluatko pidentää sukelluksen pohja-aikoja? Haluatko paremman turvamarginaalin? Rikastetun ilman kurssilla saamme pidemmät pohja-ajat ja rajat eivät tule niin nopeasti vastaan.

120.00 

hylky-wreck-laitesukellus-diving-padi

Hylkysukellus

Haluaisitko tutustua turvallisesti vedenalaisiin hylkyihin? Silloin tämä kurssi on juuri sinulle. Ennakkovaatimuksena on PADI AOWD / Adventure Diver tai muu vastaava luokitustaso toiselta koulutusorganisaatiolta.

Hinta 330 € (sisältää 2 pv veneretket)

padikurssille-laitesukellus-paakaupunkiseutu
Onko sinulta tai tuttavaltasi joskus tippunut veteen jotakin? Haluatko oppia tekniikoita ja niksejä, joiden avulla kadonneen esineen etsiminen ja suunnistaminen vedessä on helpompaa? Kiinnostaisiko sinua viedä etsintä- ja nostotaidot astetta pidemmälle tai oletko vailla kunnon kertausta?

250.00 

Pallokalasukellus-pallokala-padiperuskurssi

Yösukellus-kurssi

Oletko miettinyt, että miltä veden alla näyttää pimeällä ja miten vedenalainen maailma käyttäytyy yöaikaan? Miten kommunikoidaan pimeällä? Nyt on oiva tilaisuus opetella turvallisesti yösukelluksen asioita Padi-kouluttajan kanssa.

230.00 

elamyksia-pallokalasukellus-padi-kurssi
Oletko kiinnostunut sukeltamaan veneestä tai haluatko lähteä sukeltajien suosimille liveaboardille sukeltamaan?

290.00 

Hinta sisältää venematkan.

pallokalasukellus-padikurssi-laitesukellus

Nosteenhallinta-kurssi

Tuntuuko sinusta että nosteenhallintaa tarvisi hieman harjoitella? Padin nosteenhallintakurssilla keskitytään ainoastaan sinun nosteenhallintaan ja trimmiin, jolloin saadaan harjoiteltua oikeaoppista leijuntaa Padin kouluttajan kanssa.

200.00 

Kysy lisää puhelimitse 040 535 7848 tai sähköpostitse info@pallokalasukellus.fi