sidemounth-laitesukellusvarusteet-kurssi-padi

DSD-kurssi, laitesukelluskokeilu

Laitesukelluskokeilussa pääset kokeilemaan miltä tuntuu hengittää veden alla ja miltä painottomuus tuntuu. Sukelluskokeiluja järjestetään uima-altaassa. Lisämaksusta pääset myös avoveteen katsomaan kaloja, tällöin voit tehdä jopa kaksi sukellusta avovedessä. Tämä kokemus jää varmasti mieleen! Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa sukelluskokemusta.

Laitesukellukokeilu altaassa alk. 85 €, avovedessä alk. 200 €

Sidemounth-laitesukellus-padi

Laitesukelluksen peruskurssi

Haluatko alkaa harrastaa laitesukellusta ja oppia laitesukelluksen perusasiat? Tämä kurssi toimii pohjana kaikille myöhemmille sukelluskursseille, joita et edes voi suorittaa ennen kuin nämä laitesukelluksen perustaidot ovat hallussa. Et tarvitse aiempaa sukelluskokemusta, mutta uimataidon tulee olla riittävä.

520.00 

Yksityisopetuksena hinta 810 €

pallokalasukellus-laitesukellus-padikurssi

Laitesukelluksen peruskurssi siirtopaperikurssina

PADI Open Water Diver – siirtopaperikurssilla voit suorittaa avovesisukellukset esimerkiksi etelän lämmössä. Aikaisempaa sukelluskokemusta ei vaadita, mutta uimataidon tulee olla riittävä.

410.00 

pallokalasukellus-kurssi-sukellus-padiespoo

Laitesukelluksen jatkokurssi

Olet käynyt laitesukelluksen peruskurssin, ja haluaisit laajentaa osaamistasi sukeltamisen parissa. Jatkokurssi on tarkoitettu sukeltajille, joilla on jo OWD-luokitus. Kurssilla pääset kokeilemaan erilaisia sukellustekniikoita teemasukellusten muodossa.

330.00 

Valinnaiset sukellukset voivat vaikuttaa kurssin hintaan.

pallokalasukellus-pallokala-padi-espoo-paakaupunkiseutu

Sukella turvallisemmin

Oletko ajatellut mitä tehdä, jos veneessä, sukelluskohteessa tai veden alla sattuu jotakin? Tämä kurssi auttaa tunnistamaan ja ennakoimaan ongelmia ja myös antaa pelimerkkejä niiden ehkäisyyn.

330.00 

pallokalasukellus-pariskuntakurssille-laiteseukellus-padi-espoo
MSD–luokituksella saavutat korkeimman tason virkistyssukelluksessa. Ennakkovaatimuksena kurssille on PADI Rescue Diver -luokitus.

Hinta riippuu valituista osa-alueista. Ota yhteyttä kouluttajaan!

paakaupunkiseutu-elämys-laitesukellus-padi
DM-kurssilla opiskelet osaavan PADI -kouluttajan johdolla. DM-kurssi on ensimmäisen tason ammattisukeltajakurssi. Sukellusoppaana ohjaat muita sukeltajia valvonnassasi, sekä avustat kursseilla ja pidät Divemasterille oikeutettuja kursseja itsenäisesti. Kurssin hyväksytysti suorittanut saa DM–luokituksen, joka oikeuttaa sinut toimimaan divemaster ammatissa.

830.00 

laitesukellus-scubadiving-padi
Onko viimeisestä sukelluskerrastasi vierähtänyt jo hetki? Oletko vielä epävarma taidoistasi ja haluat turvallisesti kokeneen kouluttajan kanssa harjoitella sukellusta? Tämä kurssi on silloin sinulle sopiva! Kurssi on tarkoitettu sukeltajille joilla on ennestään jokin sukellusluokitus.

Alkaen 85 euroa. Tarkemman hinnan saamiseksi ota yhteyttä.

Kitee-laitesukellus-pallokalasukellus-padi
Oletko käynyt sukelluskurssin etelän lämmössä ja nyt haluaisit aloittaa sukeltamisen Suomessa? Kaipaavatko sukellustaitosi vielä hiomista ja haluat turvallisesti kokeneen kouluttajan kanssa harjoitella sukellusta Suomen oloissa? Tämä kurssi on silloin sinulle sopiva!

Hinta alkaen 200 €

smsukellus-diving-padi-pallokalasukellus

Kuivapukukurssi

Paleltaako sukelluksella tai jääkö sukelluskausi Suomen oloissa liian lyhyeksi, kun vedet viilenevät? Kuivapukukurssi pidentää sukelluskautta ja tuo lisämukavuutta sukelluksiin.

230.00 

pallokalasukellus-markus-padi

Nitrox-kurssi

Haluatko pidentää sukelluksen pohja-aikoja? Haluatko paremman turvamarginaalin? Rikastetun ilman kurssilla saamme pidemmät pohja-ajat ja rajat eivät tule niin nopeasti vastaan.

120.00 

hylky-wreck-laitesukellus-diving-padi

Hylkysukellus

Haluaisitko tutustua turvallisesti vedenalaisiin hylkyihin? Silloin tämä kurssi on juuri sinulle. Ennakkovaatimuksena on PADI AOWD / Adventure Diver tai muu vastaava luokitustaso toiselta koulutusorganisaatiolta.

Hinta 330 € (sisältää 2 pv veneretket)

padikurssille-laitesukellus-paakaupunkiseutu
Onko sinulta tai tuttavaltasi joskus tippunut veteen jotakin? Haluatko oppia tekniikoita ja niksejä, joiden avulla kadonneen esineen etsiminen ja suunnistaminen vedessä on helpompaa? Kiinnostaisiko sinua viedä etsintä- ja nostotaidot astetta pidemmälle tai oletko vailla kunnon kertausta?

250.00 

Pallokalasukellus-pallokala-padiperuskurssi

Yösukellus-kurssi

Oletko miettinyt, että miltä veden alla näyttää pimeällä ja miten vedenalainen maailma käyttäytyy yöaikaan? Miten kommunikoidaan pimeällä? Nyt on oiva tilaisuus opetella turvallisesti yösukelluksen asioita Padi-kouluttajan kanssa.

230.00 

elamyksia-pallokalasukellus-padi-kurssi
Oletko kiinnostunut sukeltamaan veneestä tai haluatko lähteä sukeltajien suosimille liveaboardille sukeltamaan?

290.00 

Hinta sisältää venematkan.

pallokalasukellus-padikurssi-laitesukellus

Nosteenhallinta-kurssi

Tuntuuko sinusta että nosteenhallintaa tarvisi hieman harjoitella? Padin nosteenhallintakurssilla keskitytään ainoastaan sinun nosteenhallintaan ja trimmiin, jolloin saadaan harjoiteltua oikeaoppista leijuntaa Padin kouluttajan kanssa.

200.00 

Kysy lisää puhelimitse 040 535 7848 tai sähköpostitse info@pallokalasukellus.fi